DJELOVANJE SESTARA SLUŽAVKI MALOG ISUSA U LIVNU

 

Duhovni centar Kuća Djeteta Isusa u Livnu, pripada Splitskoj provinciji Družbe sestara Služavki Malog Isusa. Kuću s okolnim posjedom su sestre dobile na dar od dobročiniteljice Vojislave Kaić. 

Banjalučki biskup mons. Franjo Komarica blagoslovio je Kuću 29. listopada 2006. godine, a 14. kolovoza 2012. godine posvetio je oltar, blagoslovio i otvorio veliku Kapelicu i kuću Djeteta Isusa. 

Duhovni centar Kuća Djeteta Isusa prvenstveno je namijenjena za duhovne vježbe, duhovne obnove i razne sastanke sestara Služavki Maloga Isusa, kao i za duhovne vježbe svećenika, bogoslova te članova raznih redovničkih zajednica. Kuća Djeteta Isusa otvorena je i za duhovne obnove, jednodnevne i višednevne susrete raznih molitvenih zajednica i drugih laičkih skupina. Prikladna je za sabranost, razmižljanje, molitvu i osobne duhovne razgovore. 

Duhovni centar Kuća Djeteta Isusa dragocjena je oaza mira i tišine, nastao iz ljubavi i velikodušnosti mnogih prijatelja i dobročinitelja. Svatko tko jedan dan provede ovdje počeli se vratiti da odmori dušu i tijelo kako bi stekao duhovnu snagu za svagdanje životne borbe.

U duhovnom centru Kuća Djeteta Isusa u Livnu djeluju tri sestre Služavke Maloga Isusa: s. M. Ines Marić, poglavarica zajednice,  s. M. Nevena Cvitanović i s. M. Anemarie Radan

 

http://kucadjetetaisusa.webs.com